All for Joomla All for Webmasters

Почистване на кожатаПочистването на кожата е основната процедура за здрав и безупречен вид на кожата. Мъртвите клетки и мазнините няма как да се отделят от само себе си, а трябва да се премахват с редовно и прецизно почистване на кожата. Образуването

на нови клетки  е по-интензивно през нощта, отколкото през деня. Затова трябва да свикнете да почиствате лицето си и сутрин, макар че тогава все още не е замърсено. Ако имате мазна и проблемна кожа, това е най-важното правило, което трябва да спазвате. Но всеки тип кожа изисква редовно и грижливо почистване.


Почистване на кожата на лицето – основни правила

Преди премахване на неприятните черни точки задължително си направете парна баня с гореща вода. Порите се отварят и освобождават излишната мазнина.


Изплакнете лицето обилно със студена вода. Студът свива порите и забавя поемането на мръсните частици. Следва почистващото средство, нанесено с почистващ тампон или памуче.


Остатъците от почистващото средство трябва да се отстранят напълно. Затова почистването трябва да завършва с лосион за лице, който премахва и евентуални варовикови остатъци от водата.

Почистване на грим
Използвайте подходящ лек лосион за премахване на грима от очите (от тежки кремове очите може да подпухнат). Правете го с леки движения към вътрешната част на окото, за да избегнете разтегляне на кожата. След това отстранете останалия грим с добро почистващо средство – започнете от основата на шията и продължете нагоре и навън с плавни и нежни движения.

Пилинг за дълбоко почистване на кожата на лицето
Пилинг продуктите премахват мъртвите клетки и кожата става гладка и нежна. Нанасят се върху вече почистена кожа. Препоръчително е да се прави пилинг на лицето вечер, за да може кожата да регенерира. Не си правете пилинг повече от 1-2 пъти седмично.


 Nivea Visage лосион за отстраняване на грим Double Effect, 125 мл - 5,89 лв
Ефективно премахва дори изключително водоустойчивия грим. Грижовна формула, която предпазва миглите – подходящ дори за чувствителната зона около очите. Новият перфектен продукт за жени, които искат ефективно да премахват напълно водоустойчива, дълготрайна спирала и очен грим и в същото време да защитят миглите си без да причиняват раздразнения на чувствителната зона около очите. Nivea Pure&Natural почистващо мляко, 200 мл - 7,15 лв
Натуралното мляко с арганово масло с органичен произход нежно почиства кожата. Аргановото масло има силен стягащ ефект върху кожата и осигурява ефективна защита срещу свободни радикали. Био алое вера, богато на витамини, подхранва кожата с интензивна хидратация още с почистването.
 
 Серия почистващи продукти Eucerin DermatoCLEAN
Новата серия почистващи продукти на Eucerin DermatoCLEAN подготвя кожата на лицето за нейното пълно възстановяване само с няколко стъпки. Изключително мекият APG комплекс (алкилполиглюкозид) почиства оптимално кожата с извлечени от природата глюкозидни повърхностно-активни вещества и ефективно отстранява всички замърсявания. Тези активни влагозадържащи агенти поддържат ефективно оптимално ниво на хидратация на кожата, насърчавайки естествения процес на дишане. Eucerin DermatoCLEAN измиващ Гел за лице, 200 мл – 15 лв
Eucerin DermatoCLEAN мицеларен Разтвор 3 в 2, 200 мл – 15 лв
Eucerin DermatoCLEAN почистващо мляко, 200 мл – 15 лв
Eucerin DermatoCLEAN освежаващ тоник, 200 мл – 15 лв
Eucerin DermatoCLEAN лосион за отстраняване на водоустойчив грим, 150 мл – 13,80 лв


 Ексфолиращата четка Pure Active от Garnier, 150 мл – 9,90 лв
За видимо почистване на кожата в дълбочина и ефикасна борба с несъвършенствата. От една страна продуктът има иновативна четка за по-добра ексфолиация, от друга е формулата, която съдържа: комплекс Herba Repair, активна съставка с естествен произход, съдържаща екстракт от боровинка, позната с възобновяващите си качества; салицилова киселина с максимална концентрация 2%, позната с мощното си антибактериално действие.
 
 Комплект за почистване в дълбочина Avon Solutions Vibes – 19,90 лв
Почиства 5 пъти по-дълбоко, отколкото измиването с ръце. Почистващ уред за лице. Почистващи тампони (14 тампона + 1 залепваща основа).
 
 Почистваща вода - пяна Elea Hydromat за мазна и смесена кожа – 5,99 лв
Нежна вода-пяна предназначена за почистване на мазна и смесена кожа. Премахва замърсяванията и грима, без да изсушава кожата на лицето. Възстановява оптималното ниво на хидратация, благодарение на Lactil – хидратиращ комплекс, подобен на естествения овлажняващ фактор. Почистваща вода - пяна Elea Q10 за суха и чувствителна кожа – 5,99 лв
Нежна вода-пяна предназначена за почистване на суха кожа. Премахва замърсяванията и грима, без да изсушава кожата на лицето. Съдържа екстракт от Алое Вера със силно овлажняващо действие. След измиване кожата е мека като кадифе, идеално чиста и свежа.
 
 Физиологичен мицеларен лосион с термална вода La Roche-Posay, 200 мл – 22,60 лв
Без да се нужда от изплакване, физиологичният мицеларен лосион предлага цялото удоволствие от почистващата вода за всеки тип чувствителна кожа. Неговата успокояваща текстура прави кожата свежа и чиста. Перфектно почиства и дегримира кожата на лицето, очите и устните. Измиваща гел-пяна Toleriane La Roche-Posay, 150 мл – 22,80 лв
Подходящ за ежедневната хигиена на силно чувствителна нормална към смесена кожа. Гелът образува богата пяна, която лесно се отмива, отстранявайки нежно всички замърсявания и следи от грим от кожата на лицето. Предпазва от изсушаване или раздразнение, дължащо се на почистването с вода.
 

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.