All for Joomla All for Webmasters

Свалете около 7 килограма за месец с елдаЗдравейте момичета, аз смело мога да ви препоръчам следния начин на хранене, не диета, за да успеете за месец да свалите около 7 килограма, или толкова, колкото прецени организмът ви, че ще свали. Защото не забравяйте, че и той има право на глас.

Ние, като дами, винаги искаме за кратко време много килограми да свалим. НО ако се замислим реално наистина първо няма непостижими неща, когато става дума за килограми. И второ бъдете реалисти!

Та това, което мога да препоръчам е в рамките на 3 седмици да приемате елда*, по една купичка, около 150/200 грама на ден. И разбира се, вечеря до 17,00. Забравете безсмисленото хрупане на глупавите пръчки, бисквити и храни за “запълване на времето”.

Това е! Не се тъпчете с хапчета... всяко нещо си оказва влияние някой ден... смятам аз...
И се харесвайте!

* Родината на елдата е Индия, но най-популярна е в Русия (наричат я “гречка”). Едногодишната елда е растение с бели цветове и с плод – торбести кутийки.
Увеличава мускулната сила и издръжливост. Също така е полезна за спортуващите. Съдържа желязо, калций, калий, фосфор, йод, цинк и др.

реклама
Елдата подхранва кожата, косата и ноктите. Съдържа органични киселини (лимонена, ябълкова) и витамините A, C, PP, P. Богата е на флавоноиди, които помагат за забавяне процесите на стареене.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.