All for Joomla All for Webmasters

Следобедно кафе за тялоСигурно за всеки втори човек сутрешното кафе е нещо повече от рутинно занимание, наред с миенето на зъбите и гримирането. Да не кажем, че това е единственото нещо, което може да ни накара да се измъкнем от топлото легло преди началото на работния

ден.

Следобедно кафе с приятелки, някъде на топло и уютно местенце с приятна музика и сладки приказки е още по-добър вариант да се насладите на чаша ароматно лате.

Най-голямото изкушение обаче е специалният масаж с фино смляно бразилско кафе и ароматни масла за енергизиране и ексфолиране на цялото тяло за повече еластичност и мекота на кожата.

Масажното масло може да изберете сами според ефекта, който искате да постигнете и за по-лесно разнасяне по кожата – масло с жожоба, хвойна, розови листа, лавандула, лайка или просто хидратиращо бебешко олио.

Свежият аромат на кафе, който остава около вас е само един от многото плюсове на тази екзотична процедура.

Масажът с кафе помага да се освободите от нервното напрежение, кожата и сетивата се тонизират и се елиминират излишните токсини и течности в организма.

Кофеинът е полезен и за антицелулитни процедури за ексфолиране на проблемните участъци на кожата с продължителност около 60 минути.

Отслабващият ефект на този вид масаж се дължи на намаляването на мастните натрупвания, които загрозяват извивките на тялото и при редовно прилагане резултатите наистина си заслужават.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.