All for Joomla All for Webmasters

Ако се научим да използваме “любовната кухня” ще се научим да разгадаваме тайните и цялата красота на любовните отношения и ще можем да решава по-лесно въпроси, които ни пречат да изпитваме пълна наслада от любовта (пишат в ediets.com).
Еротичната кухня, не е реализараната стара максима”Любовата минава през корема на мъжа”, защото еротиката е в желанието да приготвиш вкусна храна и да я поднесеш, а афродизиаците са и любимите ни подправки. Кулинарната еротика широко използва различни билки, зеленчуци, плодове, подправки и аромати за приготвянето на храната. Както и кисело-млечните продукти като извара, йогурт, кашкавал, класиката тук е ягоди-сметана-шампанско.

Храната, употребявана от човека, като правило трябва да съдържа множество витамини, както и витамините “на размножаването” – А и Е. Те се съдържат в най-големи количества в яйцата, морковите, черния дроб на различните видове риба. За половата възбуда е много важен и витамин В, който се съдържа най-вече в бобовите култури, картофите и рибата.

Еротичната храна трябва да съдържа достатъчно количество за организма белтъчини, мазнини и въглехидрати. За приготвянето на еротични ястия съвсем логично се предпочитат екзотични храни като фазанът, а за любовна напитка – камилското мляко.

Още в древността хората са използвали за повишаване на своята потентност т.н. наркотици под формата на прахчета, балсами или напитки. В Древния Изток са се кланяли на “сладострастния опиум”, а в Европа особено са били ценени трюфелите, “възпламеняващи загасения огън”.
Дивата горчица, чубрицата, джодженът, хрянът, целината, кориандърът
и в древни, и в нови времена фигурират като средства за събуждане на “ленивите” полови органи.

Капучиното (създадено от монасите от ордена на капуцините), също помага да поддържане на сексуалната активност.
Медът, орехите, зехтинът, бананите и пшеничните зърна
се смятат от знахарите за превъзходни средства за сексуална активност.

Кралят сред афродизиаците е
женшенът,
който не е изгубил своята сила и след 4000 години.

Индийското орехче, пиперът, карамфилът, шафранът и розмаринът
също предразполагат към сладострастие, твърдят още древните автори.

Съвсем спокойно можем да използваме всички съвети по отношение на еротичната кухня, смятат днес диетолозите, но трябва да бъдем много внимателни и да не злоупотребяваме със “сладострастните” средства, защото те могат да провокират хипертонична криза или приапизъм (продължителна болезнена ерекция).

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.