All for Joomla All for Webmasters

Хремата не е сериозно заболяване, но е ужасно досадно. Особено когато си съвсем малко човече и нямаш представа все още как да си издухваш носа.

Ако хремата не се лекува навреме и не се грижим за редовното и правилно отстраняване на образувалия се в носа секрет, той създава основа за развитие на бактерии.Така в началото редкият и воден секрет се превръща в гъст и гноен, което причинява смущения в дишането и може да доведе до редица усложнения /възпаление на средното ухо, синузит, бронхит/.Положението става съвсем критично по това време на годината, когато алергиите са във вихъра си.За да не се стига до там, детското носле трябва старателно да бъде почиствано. Както казахме по-горе, с издухване не става, защото малките не знаят как.


 

За щастие, има измислени начини за справяне с проблема, като помпичката за нос Baby-Vac.


Това е аспиратор за домашно ползване, направен изцяло от висококачествена пластмаса, който действа с помощта на домашната прахосмукачка.


Не се притеснявайте, няма опасност детенцето ви да бъде засмукано от почистващия уред.


Baby-Vac е направен така, че използва съвсем малка част от всмукващата мощ на прахосмукачката и няма абсолютно никаква опасност за детето ви. Само за хремата му.


Почистването на аспираторчето също става много лесно, защото се разглобява на няколко части и е достатъчно да го измиете с топла вода, за да е напълно готов за нова употреба.


Издухването на носа по този начин може да се прави колкото пъти се налага, а хора, които вече са го опитвали, разказват, че децата всъщност се забавляват докато тече цялата процедура с прахосмукачката и аспираторчето.


Baby-Vac е абсолютно безвреден за употреба и при съвсем малки бебета. Цялата процедура трае не повече от няколко секунди.


След това можете всички да дишате спокойно. Детето ви, защото нослето му ще е отпушено, а и вие заради това, че сте погрижили добре за здравето му.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.