All for Joomla All for Webmasters
Най-добър ефект за поддържане в нормално състояние на женския организъм дават червените ябълки и сокът от тях, както и настойки, отвари и сок от листата на глухарче.

Полезно е всеки ден сутрин да изпивате по 200 г смесен зеленчуков сок - от моркови и цвекло или от моркови и тиква, разбира се, ябълков и гроздов сок. Те подхранват организма и едновременно с това прочистват червата. Така се подобрява кръвообращението в органите и в малкия таз.

Ако мастопатията протича с преобладаващ кистозен компонент, добър ефект оказват растенията с противооточно действие. Това са брезови пъпки и брезови листа, листа от боровинка и зимна ягода, листа от черна боровинка, плодове от живовлек, тополови пъпки, магданоз, целина. Много е полезно и ефикасно да се приема коприва във всякакъв вид - сок от листа, настойка, отвара от семената и корените. Сокът от листа на коприва може да се приема в съчетание с други противотуморни сокове - от бял равнец и бял смил.

ЕТО И ЕДНА МНОГО ЕФИКАСНА РЕЦЕПТА

Смелете прясно зеле на машинката за месо, добавете няколко лъжички кисело мляко и нанесете получената кашица на ленено парцалче. След това бързо, докато сместа не е изсъхнала, я наложете на болното място. Такава превръзка се прави няколко пъти на ден до окончателното изчезване на болката. Може вместо зеле да използвате смлян пелин. Едновременно с това приемайте следната настойка, вътрешно: в половин литър мляко сварете 100 г копър и оставете за 2 часа да се утаява. Пие се три дни по три четвърти чаши половин час преди ядене. Курсът на лечение е 3 седмици.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.