All for Joomla All for Webmasters
Кой, кога, къде и как да прикрие своите недостатъци и да изтъкне предимствата си? Много проста формула на, която дизайнери и съветници от световния център на модата намериха решение за всеки.

Актуалните цветове могат да се носят от всеки, но има значение дали те му отиват и съответно ако не му стоят добре до лицето да не облича блуза с този цвят. Нека полата или панталона да са от актуалния модерен цвят. Например тази есен е много актуален т.нар. цвят "шампанско" много приятен и аристократичен, мек и свеж, но с него да внимават русокоските със светла кожа, защото има твърде голяма вероятност да се получи сливащ ефект, което означава тази особа да се обезличи.
Друг моден хит в момента са едро плетените жилетки. Наистина интересни и напълно в стила на 70-те, тези жилетки са удобни, топли и практични, но с тях да внимават дамите с по-едри фигури, защото рискуват да си създадат излишен визуален обем. Този тип дреха е добре да се носи от слабите представителки на нежния пол, за да създават впечатление за по сочни форми.

Болерата – актуални, практични и невероятно женствени, могат да се носят върху поло, върху тънко кожено и много вталено яке и дори върху елегантна вечерна рокля стоят прекрасно. Специалистите съветват, когато носим подобен вид дреха, задължително да бъде върху много вталена долна дреха, така ще се подчертае силуета, а болерото ще помогне за още по-силно оптическо вталяване на фигурата.

Палта с 3/4  ръкав – кокетни и много удобни особено за дамите, които шофират. Те се носят задължително с ръкавици над лактите, така наистина една дама изглежда стройна и ефектна. Хубаво е тези ръкавици да бъдат съчетани с цвета или на самото палто или в различен от него цвят, който обаче задължително трябва да се съчетае с панталона или полата, която сте сложили.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.