All for Joomla All for Webmasters

ВЕЗНИ (23 септември - 23 октомври).Хубава година за Везните, стига да успеят да пренебрегнат хората, които им създават проблеми. Ако сте от тази зодия, ще успявате с лекота да завършвате започнатите дела - положението на планетите ще благоприятства това. Все по-често ще усещате комфорт, удовлетвореност, вяра в

собствените сили, което отдавна не се е случвало.

Януари е най-напрегнатия месец за Вените от предстоящата година. Благоприятен е за делови срещи, запознанства, планиране на дейностите през цялата година, но носи напрежение. През тази година на Везните ще се наложи да полагат повече усилия от обикновено, но в крайна сметка ще бъдат удовлетворени. Разчитайте на собствените си сили.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Време е да повярвате, че 2013-та ще ви донесе това, което отминалите години не успяха. Жените Скорпион ще блеснат със своя чар, обаяние и талант. Старайте се да обменяте повече информация с околните, за да имате успехи.

Възможно е през първите месеци да се чувствате разсеяни и неуверени в себе си, което да стане причина за конфликт с близки хора. Не правете много планове за бъдещето, а живейте в настоящето! Във втората половина на годината ви очакват интересни запознанства с противоположния пол.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Радвайте се на семейния уют и прекарвайте повече време със семейството си. Само така ще имате спокойствието, към което се стремите. Ако сте нервни, то вредите само на себе си.

Може да се притесните за финансовата си стабилност, а от работата рядко ще сте удовлетворени. Направете обстоен разбор на вашите приходи и разходи. Опитайте се да ограничите вторите до минимум. Време е и да се позамислите за здравето си. Стремете се към спокойно ежедневие и балансиран начин на живот.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.