All for Joomla All for Webmasters

ОВЕН (21 март - 20 април)Импулсивността няма да е ваш приятел през тази година, затова се заредете с търпение и добре обмисляйте постъпките си. Преценката ви ще е правилна само, ако претегляте и оглеждате събитията от всичките им страни.
 

В началото на годината ще има разногласия в семейните ви отношения, затова се старайте да избягвате споровете. Дребни задължения ще напомнят за себе си и ще поглъщат голяма част от енергията ви. Към края на зимата влизате в стихията си и отново омайвате приятелите си с вашия чар, остроумие и словоохотливост. През лятото ще почувствате внезапен порив да промените нещо в живота си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на 2013-та настроението ви е приповдигнато и ви завладява напълно. Близките ви хора черпят от вашия позитивизъм и се зареждат с него, затова отделяйте им повече внимание. Чувствате се бодър и оптимистично настроен. През новата година погледнете на света с нови очи! През пролетта започнете живота си на чиста страница.

Проявявайте търпение и разум и скоро ще забележите как живота ви се обагря в нови цветове. Вярвайте в себе си и годината ще бъде успешна с това, което сами ще постигнете!

БЛИЗНАЦИ (21 май - 21 юни)

Очаквате новата година да ви донесе сбъднати мечти, но не вярвате достатъчно в чудеса. А трябва! Работете и върху самочувствието си!

Създайте романтична атмосфера около себе си и се наслаждавайте на прекараното време с любимите си хора. Предстоят ви обновления и в личен, и в професионален план, но след месец Март. Ще срещате пречки, които няма да знаете как да превъзмогнете и това ще ви забави към целта. Някъде ще се позагуби интуицията ви, няма да разпознавате подлостта. Но към края на годината вече ще въздъхнете по-удовлетворени. Снабдете се с търпение!

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.