All for Joomla All for Webmasters

Това зависи не само от мястото и компанията, а и от слънчевия знак. Вижте какви са празниците за различните зодии и какви са капаните, в които могат да попаднат.
 

Овен

Винаги трябва да сте в центъра на вниманието, дори и това да не е личен празник. Умеете да се забавлявате, но и да зареждате околните с положителната си енергия. Понякога обаче сте твърде шумни, а и се засягате от най-малкото подмятане.

Телец

По-важна за вас е подготовката, отколкото самият празник. Вие сте ненадминати организатори. Дано обаче да успеете да се забавлявате истински и да забравите неточностите по някои детайли.

Близнаци

Никой дори нямаше да разбере, че е имало парти, ако не бяха вашите вдъхновени разкази. Случва се обаче или много да закъснеете, или въобще да не отидете, защото поемате по няколко ангажимента наведнъж.

Рак

Предпочитате да действате “зад кулисите” - да сготвите, да подредите цветя, да поканите клоун за децата. Понякога сте толкова ангажирани, че до края на вечерта дори не си подавате носа от кухнята. Рискувате да си останете зад кулисите до края на купона.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.