All for Joomla All for Webmasters

Зрелите жени се грижат усърдно за кожата на лицето и тялото, те искат да запазят младия й вид и същевременно да се възползват от всички предимства на възрастта си. Младият вид обаче далеч не се изчерпва с кожа без бръчки и без следи от умора, червени петна ... Един от основните елементи на младежкия вид е красивата, жизнена коса. Как изглежда младата коса? Тя притежава наситен цвят, копринен блясък, мекота и е изпълнена с живот. Обогатената формула, с екстракти от кокосов орех помага на косата да възвърне четири признака на младостта: цвят, блясък, естествена мекота и жизненост.
Грижите за красотата включват и поддържане на косата. Посребрелите коси не са единственият белег, че губим естествената си красота и млад вид. Изтощената, суха и изгубила блясъка си коса не изглежда нито млада, нито красива. Това е един от сериозните проблеми на съвременните жени, независимо от възрастта им.

С напредването на възрастта меланоцитите – клетките, които произвеждат пигмента, който определя цвета на косата, се делят все по-бавно. Ето как се получават обезцветените или бели кичури. Преди време това беше често срещан проблем, но Wellaton ни помага да върнем часовника назад и да възвърнем младия вид на косата.

реклама
Наситеният цвят се постига благодарение на високо ефективните оцветяващи пигменти, които се съдържат в боята на Wellaton. Те нежно проникват дълбоко в структурата на косъма, където се свързват помежду си, за да образуват по-голяма молекула, осигуряваща покритие на посивелите коси и дълготраен цвят.

26 нюанса : от светло русо до черно. В тази серия можете да откриете три наистина специални колекции: червени нюанси, руси и шоколадови нюанси.

Четирите специални червени нюанса (77/44 – Огнено Червено, 66/56 – Дива Слива, 66/46 – Черешово червено и 55/46 – Тропическо червено) съдържат уникални пигменти, патентовани от Wella: Пиразол 5. Това са по-големите цветни молекули с по-висока плътност и следователно проникват по-дълбоко в косъма, осигурявайки още по-наситен и дълготраен червен цвят. Шоколадовата колекция на Wellaton предлага 3 наситени кафяви нюанси, изкусителни като самия шоколад: Тъмен шоколад (6/77), Млечен шоколад (6/73) и Карамелов шоколад (8/74).

В русата колекция ще откриете 2 руси нюанса (120 – Естествено русо и 121 – Пепеляво русо), които леко изсветляват цвета, като по този начин Ви помагат да постигнете искрящ рус цвят, който блести.

 

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.