All for Joomla All for Webmasters
Няколко препоръки, ако децата са изцедили силите виГрижите за децата, които не са навършили още 3 години, отнемат много време и сили. Но това не трябва да ви пречи да общувате един с друг и да правите секс, въпреки че понякога вероятно това е последното нещо, което ви се иска. Или може би ви се иска, но най-много от всичко желаете просто да си легнете и да се наспите. Разбира се, сънят е необходим, но пък и сексът е последното нещо, което може да му навреди. Напротив – той не само ще ви помогне да спите по-пълноценно, но и ще ви зареди с такава енергия за следващия ден, която и едно добро наспиване не може да ви осигури. Така че – не жертвайте любовните ласки и отношенията с партньора си. Предлагаме ви 6 съвета, които ще ви помогнат да намерите време и желание за правене на любов – дори и да не вярвате, че имате сили за това. Както знаем, “апетитът идва с яденето”...
1. Планирайте със съпруга си времето за работа и времето за отдих. Макар и само веднъж седмично или месечно прекарвайте свободното си време само двамата, без децата.
2. Децата трябва да имат режим за спане. Ако научите децата си да си лягат в строго определено време, вие ще имате много време за любовни ласки.
3. Поддържайте своята сексуалност. Поддържането на емоционалната близост и задушевните разговори също способстват за появата на сексуално желание.
4. Мислете за секс. Позволете си мисли за секс през деня, въпреки че може да сте заети с други неща. В този случай имате по-голяма вероятност да си върнете сексуалната енергия, която сте имали например в началото на деня.
5. Почувствайте цялата прелест на чувствеността. Топлата вана или вечерята на свещи след заспиването на вашите деца, ако не завършат с любовна игра тази вечер, то поне ще дадат почва за еротични сънища и фантазии, които ще пробудят у вас желанието за секс рано сутринта. Правенето на секс сутрин, когато децата още спят, е добро начало на деня.
6. Качество, а не количество. Трябва да помните, че на определен етап от вашия живот е по-важно не колко пъти правите секс, а с какви чувства и с какво отдаване. Ако постоянно поддържате емоционалния и физическия контакт и си открадвате минути за да се наслаждавате един на друг, вие ще поддържате в себе си сексуалното желание и няма да го оставите да изстине.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.