All for Joomla All for Webmasters
как да прогоните самотата от живота и дома си С помощта на древното китайско изкуство Фън-шуй за хармонизиране на енергията можете да привлечете любовта в своя живот и дом. Ето и 10-те стъпки,за да прогоните самотата и щастието би трябвало скоро да навести живота ви:    1. Сменете картините. Заместете самотните фигури с изображения на щастливи семейства. Научно е доказано, че изкуството упражнява мощно въздействие върху подсъзнанието.
2. Създайте удобен кът за сядане. Ако си търсите постоянен партньор, махнете раздалечените столове и на тяхно място сложете меки дивани, фотьойли и люлеещи се кресла.
3. Изкарайте телевизора от спалнята.
4. Купете си нови чаршафи. Нека те да са в приятни цветове и от меки материи, за да предразполагат към сладки сънища и нещо повече.
5. Добре е и да замените "войнишкото" си легло с широка спалня.
6. Изолирайте спалнята си. Махнете от нея снимките на родителите и децата си, играчките, техниката. Тя трябва да е място само за усамотение и любов.
7. Оставете някое от чекмеджетата си празни, извадете дрехите от едно от отделенията на гардероба. Според езотериците така ще привлечете човек, който с удоволствие ще се настани у вас.
8. Отдръпнете леглото си от стената. Ако то е до-пряно до нея, това пречи на какъвто и да е почитател да проникне в живота ви.
9. Погрижете се за "кътчето на отношенията". Ще го откриете в крайно десния ъгъл спрямо входната врата на дома ви. Това местенце трябва да е най-уютно, по възможност - добре осветено.
10. Обърнете внимание на цветовете в дома ви. Нежните тоналности като розово, бледооранжево и коралово привличат грижовни партньори. Ярките пурпурно и червено - страстни авантюристи.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.