All for Joomla All for Webmasters

Защо нямаш пари?Защото сам ги прогонваш. Как? С мислите си. Парите усещат, че не ги очакваш, затова не идват при теб.Негативните ти мисли са твоите хлебарки. Трябва да ги унищожиш.


 Първо обаче се налага да ги подмамиш да излязат от скривалищата си. Това се прави така: седни, вземи лист хартия и започни да записваш на него причините, поради които не можеш да имаш пари. Например "много пари не се изкарват с честен труд", "цял живот съм била бедна, бедна ще си умра", "на мен никога не ми стигат нито ум, нито способности за печелене на много пари", "дори и да изкарам много пари, непременно ще ме оберат или ще ме убият".
Трябва да се отървеш от такива мисли! Изтласкай ги от други: "на много хора им върви, ще ми провърви и на мен", "животът често поднася изненади", "аз работя много и някой ден ще бъда възнаградена богато за това", "На мен ми е писано да стана богата".
Можеш да изпишеш няколко листа със своите доводи. За какво е нужно това? За да успееш да убедиш самата себе си. В този процес ти в крайна сметка ще избереш такава вълшебна фраза, която ще те накара да повярваш, че непременно скоро ще се видиш с пари. Щом усетиш, че си я намерила, напиши тази фраза на отделен лист 30 пъти. Така окончателно ще се убедиш, че джобът ти скоро ще бъде пълен.Тогава и финансите ще повярват в твоята искреност и ще те споходят.
Това е най-сигурният начин за привличане на пари в бялата магия. Но има и няколко допълнителни.
Ако искаш в скоро време да получиш сума в размер на 100 хиляди долара, в никакъв случай не казвай: "Трябват ми поне хиляда". Хиляда може и да ти дойдат, но сто - не, защото ти сама си им затворила пътя с очакването си за по-малко. Или имаш нужда от жилище например. Тогава кажи: "Искам луксозна къща" и започни да мечтаеш за такава. Скоро ще се настаниш в средноголям апартамент. Помни: винаги ни се дава малко по-малко от мечтаното, ето защо трябва да се мечтае за голямото, за да се получи средното.

Свещ
За окончателно и безвъзвратно привличане на пари в живота ти можеш да прибегнеш към магическо призоваване. Това се прави при новолуние.

Помни, че при пълнолуние не бива да призоваваш парите, иначе ще си отидат и тези, които имаш.

Необходима ти е дълга свещ, но не църковна, и свещник. Постави свещта на него. Вземи го в ръце, настани се удобно във фотьойл или на стол, затвори очи и започни да дишаш бавно и равномерно, докато не почувстваш, че си се отпуснала напълно. Не си мисли, че трябва да призоваваш парите само нощем. Дори е по-добре да правиш това денем, когато навън е светло. Представи си, че от прозореца към теб се движи сноп слънчева енергия. Той доплува до теб и те обвива сякаш в светещо кълбо. А сега се концентрирай върху желанието си да получиш пари. Представи си как те влитат през прозореца ти след кълбото. Банкноти! Много банкноти! Желателно е да са във валута за да са повече. Те плавно се вливат в слънчевото кълбо, което те обгръща.
Постарай се да направиш така, че въображението ти сериозно да се развихри. Представяй си парите ясно, с техния цвят и знаци. Постарай се да усетиш тяхното движение, когато те, шумолейки меко, се вливат в кълбото.
Стисни свещта на свещника по-здраво. Представяй си как твоята сила, насочена към привличане на парите, влиза в свещта. А сега тихо, но отчетливо повтаряй: "Парите идват в живота ми. Но това не причинява вреда на нито едно живо същество". Повтаряйки тези думи, си представяй как парите непрестанно се вливат в светещото кълбо. Запали свещта, като не преставаш да повтаряш думите. А сега остави свещта и замълчи. Изгаряйки, свещта ще освободи енергията, с която си я изпълнила. Тази енергия е насочена към привличане на парите. Ето защо димът от свещта ще излезе през прозореца ще се отправи за парите, за да се върне скоро пр теб заедно с тях.
Камък
Можеш да усложниш гореописания ритуал с помощта на камък. Най-добре е да го намериш в гората или на полето, В този случай свещта трябва да бъде зелена.
Нарисувай върху камъка символ, който асоциираш с парите, а най-добре - с целта, за която искаш да ги употребиш. Например можеш да нарисуваш дом, вила или автомобил. Направи всичко по описания по-горе начин. Запалвайки свещта обаче, я сложи не на масата, а на камъка. Когато свещта гори, си представяй, че нейната енергия преминава в камъка, а камъкът примамва към себе си потоци пари. Те се вливат в него от твоето светещо кълбо, сякаш привличани от магнит.
Ритуалът се усложнява с камък, за да могат парите да дойдат с конкретна цел и именно в такава сума, която е нужда за нейното осъществяване. Този камък в никакъв случай не бива да се изхвърля. Пази го в жилището си на видно място, за да привлича непрекъснато парите към дома ти. Не забравяй обаче, че действието на камъка отслабва, затова от време на време т р я б в а да провеждаш отново описания ритуал
Кръг
И последният метод - магически паричен кръг. Макар че той не може да ти помогне да забогатееш, може да ти помогне да оправиш сериозно благосъстоянието си.
Седни на пода и нареди около себе си най-едрите парични купюри, които се намират в портфейла ти. Колкото е по-голяма стойността им, толкова по-силен е ефектът. Вземи в ръка свещ, запали я и, затваряйки очи, започни да си представяш как столевовите банкноти се превръщат в стоеврови. Скоро ще видиш, че пари те в живота ти са станали повече.

 

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.