All for Joomla All for Webmasters
Целувките укрепват нервната система и повишават устойчивостта към стреса. Любителите на целувките са уверени в силите си и по-бързо постигат професионални и лични успехи.

1. Целувката обезболява също така, както минималната доза морфин.

2. Целувката е най-естественият и безопасен метод на имунотерапия. Бактериите в слюнката се предават от единия на другия и отключват процесите на образуване на антитела.

3. Върху езика и устните има милиони нервни окончания, дразненето на които предизвиква състояние на еуфория.

4. Стоматолозите приписват на целувката профилактични свойства: в слюнката се съдържат калций, фосфор и естествен аналог на антибиотиците, който влияе благотворно върху зъбния емайл. Освен това любителите на страстните целувки са подложени по-малко на опасността от пародонтоза: венците им постоянно се масажират.

• 3 целувки по 20 секунди са способни да подобрят настроението за целия ден и да потиснат хормоните на стреса.

• 12 ккал изгаряме при една целувка и ако го практикуваме ежедневно, за година можем да се избавим от 1 излишен килограм.

• 5 години повече живеят хората, които се целуват активно през целия си живот, и стареят забележимо по-бавно.

• 3 пъти се увеличава броят на вдишванията по време на страстна целувка. Ускорява се сърцебиенето, клетките получават повече кислород, разработват се белите дробове.

• 3 минути трябва да продължава идеалната целувка. Полезната - минимум 1 минута. Другите целувки нямат полезно действие.

• 3,2 пъти дневно се целуват по бузата и 1,3 пъти си даряват страстни целувки немците - според статистиката най-любвеобилната нация в Европа.

Информацията е от pudriera.com

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.