All for Joomla All for Webmasters

Ябълката е един класически плод – прясна, или преработена тя е основна съставна част на нашето меню. Между другото голям брой сортове са достъпни целогодишно и служат за здравословна следобедна закуска.Укрепване на имунната система
Бебешките храни са немислими без ябълката. Съдържанието на витамин С укрепва имунната система и подпомага съпротивителните сили при инфекции Изключително грижливата преработка, каквато гарантира Акерман Хаус позволява съдържанието на витамин С да се запази също и в бебешките сокове.

Чрез смесването с ябълков сок бебешките сокове и чайове добиват точно онзи вкус, който малките потребители харесват. В асортимента на Кинела ябълковият сок-чист, и преработен - е застъпен в многобройни продуктиЯбълките имат много ценни и здравословни качества. Например те са богати на минерални вещества, плодови киселини и пектини. Ябълките “почистват” червата и регулират дейността на бъбреците и храносмилането. В природолечението ябълката се смята – особено при децата – за ефикасно средство против запек

Банан-Благодарение на изключителния си вкус портокалът присъства в храненето на човека повече от 4000 години. Неговите аромати, есенции и особено плодовете му са търсени в хранителната промишленост като придаващи вкус компоненти. Недобре узрели банани могат да предизвикат газове, защото съдържат неусвоимо нишесте. В продуктите на Kinella се използват само добре узрели плодове. Те се не само много ароматни, но също така са здравословни и засищат повече от много други плодове.

Портокал-Благодарение на изключителния си вкус портокалът присъства в храненето на човека повече от 4000 години. Неговите аромати, есенции и особено плодовете му са търсени в хранителната промишленост като придаващи вкус компоненти. Портокалът с право се смята за забележителен източник на витамини. Високото съдържание на аскорбинова киселина – витамин С – влияе положително на различни процеси от обмяната на веществата. Аскорбиновата киселина стимулира образуването на тъкани, необходими и важни за здравата кожа и за изграждане на костите. Познато е профилактичното действие на витамин С при инфекции и простудни заболявания, при което той засилва съпротивителните сили на организма. Дори един средно – голям портокал съдържа количеството витамин С, задоволяващо дневната нужда на възрастен човек.За разлика от повечето други зеленчуци, преработените моркови доставят повече хранителни вещества отколкото суровите. По време на преработвателния процес стените на клетките се разрушават и наличният витамин А се “освобождава”. Усвояването му от човешкият организъм е особено резултатно, ако храната съдържа и малко мазнина.


Морков-Моркови – онова, което се крие под това име във всички случаи е важен източник на витамини за ежедневна храна на бебето. Морковът е първият зеленчук, който бебетата получават като допълнителна храна. Те са богати на бета – каротин – един провитамин, който в човешкия организъм се превръща в активен витамин А. Тялото се нуждае от витамин А за образуване на здрава лигавица. Зрението също зависи от наличието на този витамин.

 

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.